Heideveld Classics - Volvo P1800S 1965

Volvo P1800 S 1965

Sold

Deze Volvo P1800 S van 1965 is een meesterwerk op wielen dat zijn tijd heeft weten te overstijgen. Deze klassieker biedt niet alleen een nostalgische reis naar het verleden, maar ook een opmerkelijke rijervaring die tot op de dag van vandaag boeit.

Volvo P1800 S 1965

Deze prachtige wagen is uitgevoerd in een verleidelijke kleur ijsblauw, wat een verfrissend contrast biedt met de nostalgische sfeer van de jaren 60. Het lakwerk is niet alleen visueel indrukwekkend, maar verkeert ook in uitstekende staat, wat de toewijding van de eigenaar aan het behoud van deze klassieker weerspiegelt.

Onder de motorkap ligt een motor die beantwoordt aan de verwachtingen die een Volvo uit die periode met zich meebrengt. Het krachtige mechaniek heeft een soepele loop en zorgt voor uitstekende prestaties op de weg. De handgeschakelde transmissie met vier versnellingen zorgt voor een meeslepende rijervaring, waarbij de bestuurder echt in contact staat met de wagen.

De Volvo P1800 S uit 1965 is niet alleen een lust voor het oog en een genot om mee te rijden, maar het is ook een stukje autogeschiedenis. Deze auto heeft een Nederlands kenteken en is voorzien van een geldige APK, waardoor hij direct klaar is om van te genieten.

Met de toegevoegde overdrive wordt de rijervaring nog verder verbeterd, wat vooral op lange ritten merkbaar is. Deze technische toevoeging is een mooi voorbeeld van de aandacht voor detail en de liefde voor deze klassieke Volvo.

Kortom, deze Volvo P1800 S uit 1965 is niet alleen een schitterende klassieke auto, maar een bewijs van tijdloze klasse en vakmanschap. Met zijn krachtige motor, soepele transmissie en fraaie ijsblauwe lak is hij een onmisbaar juweel voor liefhebbers van vintage auto’s. Een symbool van vervlogen tijden dat nog altijd klaar staat om nieuwe avonturen op de weg te omarmen.

Merk

Volvo

Model

P1800

Jaar

1965

Kleur

Blauw

Motor

1800cc

Versnellingsbak

Handgeschakelt

    Neem contact op!

    Bel ons op 06-15231265, stuur een Whatsapp bericht of stuur een e-mail.