Heideveld Classics - Volvo P1800 S 1964

Volvo P1800 S 1964

Sold

Deze uitzonderlijk originele rode Volvo P1800 S, modeljaar 1965 maar gebouwd in 1964, vertegenwoordigt een ongerepte klassieker. Deze auto is een waardevol stukje autogeschiedenis, omdat hij nooit is aangepast en geen tekenen van schade vertoont. Onlangs zijn enkele belangrijke onderdelen vernieuwd, waaronder de remmen, banden en de brandstoftank, om ervoor te zorgen dat deze Volvo in topconditie blijft.

Volvo P1800 S 1964

Een bijzonder kenmerk van deze Volvo is dat de originele Volvo-radio nog aanwezig is, wat een zeldzame vondst is en bijdraagt aan de historische authenticiteit van de auto. Dit is een bewijs van de zorgvuldige behandeling en het behoud van deze prachtige klassieker.

De Volvo P1800 S is oorspronkelijk geïmporteerd uit Californië, VS, wat betekent dat hij zich in een klimaat met weinig vocht heeft bevonden, wat heeft bijgedragen aan het behoud van de carrosserie. Deze versie is uitgerust met een handgeschakelde transmissie met vier versnellingen en wordt aangedreven door een 1600cc motor, die zowel betrouwbaar als plezierig is om mee te rijden.

Deze Volvo P1800 S vertegenwoordigt niet alleen een prachtige klassieke auto, maar ook een zorgvuldig bewaard stuk autogeschiedenis. Zijn opvallende rode exterieur en tijdloze design maken hem een echte blikvanger, terwijl het feit dat hij nog steeds in zulke uitstekende staat verkeert, de moeite en aandacht van de eigenaren in de loop der jaren weerspiegelt. Een rit in deze auto is een stap terug in de tijd, naar een periode waarin de auto-industrie prachtige voertuigen produceerde met een nadruk op stijl en vakmanschap.

Merk

Volvo

Model

P1800

Jaar

1964

Kleur

Rood

Motor

1600cc

Versnellingsbak

Handgeschakelt

    Neem contact op!

    Bel ons op 06-15231265, stuur een Whatsapp bericht of stuur een e-mail.