Heideveld Classics - Volkswagen T2B Westfaila 1972

Volkswagen T2B Westfaila 1973

Sold

Deze Volkswagen T2B Westfalia camper straalt als een tijdloze schoonheid, bijna alsof hij zojuist de fabriek verliet. Gebouwd in december 1972 als model voor 1973, is dit een klassieke T2B. Het pronkt met een opvallende oranje kleur en heeft een handig pop-up dak. Het zitgedeelte aan de voorkant heeft gloednieuw bekleding, terwijl het campergedeelte volledig in zijn originele staat verkeert.

Volkswagen T2B Westfalia 1973

Onder de motorkap schuilt een krachtige 2000cc Type 4-motor met 74 pk, die deze Volkswagen T2B Westfalia soepel over de wegen laat glijden. Wat deze camper nog specialer maakt, is dat alle fabrieksopties die destijds zijn besteld nog steeds aanwezig zijn. Denk aan remschijven met bekrachtiging, een ‘walk through’-ontwerp voor gemakkelijke toegang, louverramen in de schuifdeur aan de linkerkant, een klein venster achterin voor extra ventilatie, achterruitverwarming voor koude ochtenden, en zelfs driepuntsgordels voor extra veiligheid tijdens het reizen. Bovendien zorgt het pop-up dak ervoor dat je in de camper kunt slapen en optimaal kunt genieten van de buitenlucht.

Met zijn perfect bewaarde staat en indrukwekkende lijst met opties biedt deze Volkswagen T2B Westfalia camper een kans om te genieten van een klassieke reiservaring. Hij vertegenwoordigt niet alleen een historisch stukje vakmanschap, maar belooft ook talloze avonturen voor degenen die op zoek zijn naar de vrijheid van de open weg en de charme van een tijdloze camper.

Merk

Volkswagen

Model

T2B Westfaila

Jaar

1973

Kleur

Oranje

Kilometerstand

75124

Motor

2000cc

Versnellingsbak

Handgeschakelt

    Neem contact op!

    Bel ons op 06-15231265, stuur een Whatsapp bericht of stuur een e-mail.