Heideveld Classics - Volkswagen Käfer 1960

Volkswagen Kever 1960

Sold

Dit is de ideale Kever voor liefhebbers en verzamelaars, een tijdloze metgezel die nog vele jaren rijplezier kan bieden. Deze Volkswagen Kever uit 1960, met zijn Nederlands kenteken, verkeert in uitstekende technische staat. Hij start soepel en rijdt met vertrouwen. Echter, zoals bij veel klassiekers, vraagt deze bijzondere Kever om een beetje cosmetische liefde om zijn schoonheid nog verder te accentueren.

Volkswagen Kever 1960

In de wereld van klassieke auto’s, waar nostalgie en werkelijkheid vaak samenkomen, is het vinden van een ongerepte Volkswagen Kever uit 1960 een zeldzaam voorrecht. Bij Heideveld Classics wordt deze droom werkelijkheid, want hier heeft u nu de unieke kans om zo’n exemplaar te verwerven. Deze Kever is een waardevolle schat, waar geen laswerk aan te pas is gekomen. Hij ademt authenticiteit en is een oase van originaliteit, nog gehuld in zijn eerste lak. Onder de motorkap schuilt de juiste motorconfiguratie, met de benzinepomp aan de zijkant en een handchoke-carburateur.

Deze Kever uit 1960 vertelt een verhaal, een stukje autogeschiedenis dat teruggaat naar een tijdperk van onschuld en eenvoud. Het is een herinnering aan de dagen van weleer, toen de wegen minder druk waren en de auto’s karakter hadden. Als u de eigenaar wordt van deze Volkswagen Kever, wordt u een bewaarder van dit verleden, een hoeder van zijn authenticiteit en een trotse bestuurder van een stukje tijdloze elegantie op wielen.

Grijp deze zeldzame kans om een originele Volkswagen Kever uit 1960 te verwerven, een auto die niet alleen een vervoermiddel is, maar een tijdmachine naar een vervlogen tijdperk van rijplezier en eenvoudige schoonheid. Koester de kans om de geschiedenis te omarmen en deze Kever weer te laten schitteren als een juweel op de weg.

    Neem contact op!

    Bel ons op 06-15231265, stuur een Whatsapp bericht of stuur een e-mail.