Heideveld Classics - Volkswagen Käfer 1303 Cabrio 1976

Volkswagen Kever 1303 Cabrio 1976

Sold

Op een prachtige zomerdag, wanneer de zon hoog aan de hemel staat en de lucht gevuld is met de belofte van avontuur, is er weinig dat de opwinding van een cabrio-ervaring kan evenaren. En dat is precies wat je kunt verwachten met deze adembenemende cabrio Volkswagen Kever uit 1976, een waar symbool van vreugde en vrijheid op vier wielen.

Volkswagen Kever 1303 Cabrio 1976

Deze Kever, een exemplaar om trots op te zijn, heeft de tand des tijds met gratie doorstaan en vertoont geen enkel spoor van schade. Het betreft hier een Type 1303 met een krachtige 1600cc motor, wat betekent dat je niet alleen kunt genieten van openluchtavonturen, maar ook van een soepele en responsieve rijervaring.

Binnenin wacht een crèmekleurig interieur, dat verkeert in uitstekende staat. Het vertelt het verhaal van vele gelukkige ritten, met slechts een klein plekje op de voorstoel dat getuigt van de tijd die voorbij is gegaan. De chroomaccenten van deze Kever glanzen nog steeds met een onweerstaanbare glans, wat de algehele uitstraling versterkt.

Hoewel deze auto schadevrij is, vereist hij wel wat aandacht om zijn glorie volledig te herstellen. De lak heeft zijn glans in de loop der jaren verloren en moet worden vernieuwd om weer te stralen als nieuw. Ook de cabriokap heeft wat liefdevolle zorg nodig om in topconditie te verkeren. Maak je geen zorgen, wij kunnen dit allemaal voor u regelen, zodat u zorgeloos van uw cabrio kunt genieten.

Deze Kever heeft niet alleen een glanzend uiterlijk, maar ook een tastbare geschiedenis. Bewaard gebleven in de vorm van oude onderhouds- en reparatierekeningen, biedt deze auto een venster naar het verleden, een herinnering aan de zorg die aan hem is besteed en de avonturen die hij heeft beleefd.

Dus waar wacht je nog op? Deze schitterende Volkswagen Kever cabrio uit 1976 wacht op jou, klaar om je mee te nemen op eindeloze zomerse ritten, een tijdloze metgezel voor nieuwe herinneringen en avonturen. Laat de wind door je haren waaien terwijl je geniet van de onmiskenbare charme van deze klassieke schoonheid.

Merk

Volkswagen

Model

Kever

Jaar

1967

Kleur

Rood

Motor

1600cc

Versnellingsbak

Handgeschakelt

    Neem contact op!

    Bel ons op 06-15231265, stuur een Whatsapp bericht of stuur een e-mail.