Heideveld Classics - Volkswagen Golf 1.6 Manhatten 1990

Volkswagen Golf 1.6 Manhatten 1990

Sold

Deze Volkswagen Golf 1.6 Manhatten uit 1990 is een werkelijk prachtige wagen. Wat deze auto nog specialer maakt, is het feit dat hij slechts twee eigenaren heeft gehad en zich in absolute topconditie bevindt.

Volkswagen Golf 1.6 Manhatten 1990

Deze Volkswagen Golf heeft nog steeds zijn originele lak, wat echt opmerkelijk is, en hij heeft nooit enige vorm van schade gehad. Deze auto heeft altijd binnen gestaan, wat de uitstekende staat van zowel de lak als het interieur verklaart. Als kers op de taart zijn alle facturen en serviceboekjes van deze auto beschikbaar, waardoor de volledige geschiedenis van deze wagen gedocumenteerd is en bekend is bij de huidige eigenaar.

Een ander aantrekkelijk aspect van deze Volkswagen Golf is dat hij momenteel een geldige APK-keuring heeft tot 2024. Dit betekent dat hij voldoet aan alle wettelijke veiligheidsnormen en zonder zorgen de weg op kan voor de komende jaren.

De Volkswagen Golf uit de jaren ’90 staat bekend om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid, en deze specifieke auto is daar een uitstekend voorbeeld van. Of je nu een liefhebber bent van klassieke auto’s of gewoon op zoek bent naar een betrouwbare dagelijkse auto met een vleugje nostalgie, deze Volkswagen Golf heeft het allemaal te bieden. Het is een zeldzame vondst om een auto in deze uitzonderlijke staat te vinden, dus mis deze kans niet om eigenaar te worden van een stukje autogeschiedenis dat nog vele jaren zal schitteren.

Merk

Volkswagen

Model

Golf

Jaar

1990

Kleur

Grijs

Motor

1600cc

Versnellingsbak

Handgeschakelt

    Neem contact op!

    Bel ons op 06-15231265, stuur een Whatsapp bericht of stuur een e-mail.