Heideveld Classics - Porsche 914 2.0 Cabrio 1975

Porsche 914 2.0 Cabrio 1975

Sold

Deze Porsche 914 2.0 cabrio uit 1975 is een prachtige klassieker die zich in topstaat bevindt. Deze auto is voorzien van indrukwekkende Fuchs velgen, mistlampen en nieuwe banden, waardoor hij er fantastisch uitziet. Bovendien is deze Porsche uitgevoerd in een originele kleur genaamd Ancona blauw metallic x5v9 code, een optie die destijds niet standaard was. Dit maakt deze auto extra uniek.

Porsche 914 2.0 Cabrio 1975

De techniek van deze Porsche is eveneens in goede staat. De motor presteert uitstekend en de auto rijdt soepel en comfortabel. Het schakelen verloopt probleemloos, waardoor u zonder zorgen kunt genieten van de rijkwaliteiten van deze klassieker. Bij mooi weer is het mogelijk om het dak van deze cabrio te openen en volop te genieten van de frisse buitenlucht. Het dak is gemakkelijk op te bergen in de kofferbak, zodat u volop kunt genieten van de open rijervaring.

Ook het interieur van deze Porsche is in uitstekende staat. De bekleding is origineel en verkeert in goede staat. Dit zorgt voor een authentieke uitstraling en geeft u het gevoel terug in de tijd te zijn gereisd. Het dashboard is overzichtelijk en biedt u alle nodige informatie, terwijl de stoelen u een comfortabele zitpositie bieden.

Kortom, deze Porsche 914 2.0 cabrio uit 1975 is een fantastische auto voor liefhebbers van klassieke auto’s. Deze auto is niet alleen prachtig om te zien, maar rijdt ook nog eens geweldig. Het openen van het dak zorgt voor een onvergetelijke rijervaring. Wilt u deze klassieke Porsche zelf ervaren? Kom dan gerust langs voor een proefrit en ontdek de unieke rijkwaliteiten van deze mooie auto.

Merk

Porsche

Model

914

Jaar

1975

Kleur

Blauw

Motor

2.0

Versnellingsbak

Handgeschakelt

    Neem contact op!

    Bel ons op 06-15231265, stuur een Whatsapp bericht of stuur een e-mail.