Heideveld Classics - Porsche 912 SWB 1967

Porsche 912 SWB 1967

Sold

Deze Porsche 912 SWB (Short Wheel Base) uit 1967 biedt een fantastische rijervaring. Deze coupé, met carrosserie gebouwd door Karmann, behoort tot een vroege productie van de Porsche 912 uit 1967, met slechts 2064 exemplaren geproduceerd. Dit maakt het tot een echt zeldzaam en uniek exemplaar.

Porsche 912 SWB 1967

Deze prachtige klassieker heeft nog steeds zijn originele motor en transmissie, met ‘matching numbers’ en een officieel geboortecertificaat om dit te bevestigen. De Porsche is gespoten in de originele rode kleur, dezelfde kleur waarin hij nieuw werd verkocht. Het zwarte interieur, het dashboard en de hemelbekleding zijn nog steeds origineel en verkeren in keurige staat. De onderkant van de auto is ook in uitstekende conditie, en zowel de remmen als de banden zijn vernieuwd.

Hoewel deze Porsche 912 SWB oorspronkelijk uit de Verenigde Staten komt, is hij nu goedgekeurd door de RDW (Dienst Wegverkeer) in Nederland en heeft hij een Nederlands kenteken, inclusief een geldige APK (Algemene Periodieke Keuring) voor de komende 2 jaar. Er is ook recentelijk een uitgebreid taxatierapport beschikbaar voor deze auto.

Deze Porsche 912 SWB vertegenwoordigt niet alleen een unieke kans voor autoliefhebbers en verzamelaars, maar ook een stukje autogeschiedenis dat tot leven komt telkens als je achter het stuur kruipt. Het is een eerbetoon aan tijdloos vakmanschap en een tijdperk van pure rijbeleving dat nog steeds voelbaar is in elke bocht en elke acceleratie. Met deze Porsche wordt rijden een kunst, en elke rit een herinnering om te koesteren.

Merk

Porsche

Model

912

Jaar

1967

Kleur

Rood

Motor

1600cc

Versnellingsbak

Handgeschakelt

    Neem contact op!

    Bel ons op 06-15231265, stuur een Whatsapp bericht of stuur een e-mail.