Heideveld Classics - Oldsmobile Toronado 1967

Oldsmobile Toronado 1967

Sold

Deze Oldsmobile Toronado is een unieke klassieker die niet alledaags te zien is. Bij Heideveld Classics hebben we nu het genoegen om een fantastisch exemplaar aan te bieden dat zich in een buitengewoon originele staat bevindt, oorspronkelijk gekocht van de eerste eigenaar.

Oldsmobile Toronado 1967

Met slechts 52.000 mijl op de teller, verkeert deze Oldsmobile Toronado praktisch in nieuwstaat, inclusief de eerste originele lak. Wat deze Toronado nog specialer maakt, is de Heavy Duty Turbo Hydramatic 3-speed automaat en de krachtige 425 cubic inch (7 liter) V8 Rocket motor. Samen zorgen ze voor een heerlijk comfortabele rijervaring. Het feit dat deze auto nog steeds in handen is van de eerste eigenaar voegt een extra laag van authenticiteit en geschiedenis toe aan het verhaal van deze Oldsmobile Toronado.

Met zijn opvallende ontwerp en onderscheidende kenmerken is de Oldsmobile Toronado niet alleen een auto; het is een tastbaar stukje automobielgeschiedenis. Het behoud van de eerste originele lak geeft de auto een tijdloze uitstraling, en het feit dat deze Toronado slechts zelden op de weg verschijnt, maakt hem des te begerenswaardiger voor liefhebbers van klassieke auto’s.

Of je nu een connaisseur bent die de unieke kenmerken van deze klassieker waardeert of een liefhebber bent van een comfortabele cruise in een stukje autogeschiedenis, deze Oldsmobile Toronado is een ware vondst. Het is niet alleen een auto; het is een levendig stuk erfgoed op wielen, klaar om bewonderd en bereden te worden door hen die de tijdloze klasse van de Oldsmobile Toronado begrijpen en respecteren.

Merk

Oldsmobile

Model

Toronado

Jaar

1967

Kleur

Wit

Motor

425 v8

Versnellingsbak

Automaat

    Neem contact op!

    Bel ons op 06-15231265, stuur een Whatsapp bericht of stuur een e-mail.