Heideveld Classics - Ford Thunderbird 1963

Ford Thunderbird Cabrio 1963

Sold

Deze prachtige Ford Thunderbird uit 1963, verkeert in een buitengewone staat en is een waardevolle vondst voor de liefhebber van Amerikaanse klassiekers.

Ford Thunderbird Cabrio 1963

Deze auto is uitgevoerd als convertible, waardoor het een opvallende verschijning is en de allure van open rijden in een klassieke auto benadrukt. Wat deze Thunderbird extra bijzonder maakt, is dat hij nog steeds zijn originele lak heeft, waardoor de auto zijn authentieke uitstraling behouden heeft. Met slechts 84.000 afgelezen mijlen op de teller en het onderhoudsboekje intact, vertelt deze Thunderbird een verhaal van zorgvuldig eigenaarschap.

Gekocht van de eerste eigenaar, heeft deze auto een unieke geschiedenis die verder wordt onderstreept door zijn zeldzaamheid. Slechts 5.913 exemplaren van de Ford Thunderbird uit 1963 zijn geproduceerd, wat bijdraagt aan de exclusiviteit van dit specifieke model. De kenmerkende ronde ‘bullet’-achterlichten, een iconisch element van dat bouwjaar, voegen een vleugje nostalgie toe aan zijn tijdloze ontwerp. De aanwezigheid van de karakteristieke spaakvelgen benadrukt de elegantie en het vakmanschap van deze klassieke schoonheid.

De auto is geïmporteerd uit de Verenigde Staten en kan door ons worden geleverd met een Nederlands kenteken, waardoor het gemakkelijk toegankelijk wordt voor liefhebbers hier. Al met al is deze Ford Thunderbird niet alleen een auto, maar een stuk autogeschiedenis dat klaar is om bewonderd en bereden te worden op de Nederlandse wegen.

Merk

Ford

Model

Thunderbird

Jaar

1963

Kleur

Zwart

Versnellingsbak

Automaat

    Neem contact op!

    Bel ons op 06-15231265, stuur een Whatsapp bericht of stuur een e-mail.