Heideveld Classics - Ford Thunderbrid Convertible 1957

Ford Thunderbird Cabrio 1957

Sold

Deze Ford Thunderbird Convertible uit 1957 is een tijdloze klassieker uit de jaren ’50. Het is een origineel exemplaar met een hardtop en rijdt fantastisch. De Thunderbird beschikt over stuurbekrachtiging en optionele rembekrachtiging.

Ford Thunderbird Convertible 1957

Deze Ford Thunderbird Convertible uit 1957 is een waar icoon uit de jaren vijftig en een blijvende klassieker. Deze specifieke Ford Thunderbird Convertible heeft een blauwe kleur een mooie witte hardtop. De auto is voorzien van een 321 V8-motor met automatische versnellingsbak, stuurbekrachtiging en rembekrachtiging wat het rijden nog comfortabeler maakt.

Ford bracht de Thunderbird in 1956 op de markt als tegenhanger van de toen geflopte Corvette die vooral bekend was als racewagen. Met de introductie van de Thunderbird wilde Ford een nieuwe, bredere doelgroep bedienen. De Thunderbird is een sportieve luxewagen die niet bedoeld was om mee te racen, maar juist om heerlijk in te kunnen cruisen. En dat werd een enorm succes. De Thunderbird werd geleverd als cabriolet met een hardtop en werd geproduceerd in elf verschillende kleuren en verkrijgbaar met verschillende opties. Dit maakte de auto een populaire keuze onder liefhebbers van luxe auto’s.

Als je op zoek bent naar een echte klassieker uit de jaren vijftig, dan is deze Ford Thunderbird Convertible uit 1957 een schot in de roos. De auto is in fantastische staat en biedt een unieke rijervaring die je terugbrengt naar de tijd van rock ‘n roll, Amerikaanse diners en grote staartvinnen op auto’s. Met de blauwe lak en de prachtige vormgeving van deze auto maak je zeker indruk op de weg en bij liefhebbers van klassieke auto’s.

Merk

Ford

Model

Thunderbird

Jaar

1957

Kilometerstand

36598

Kleur

Blauw

Motor

321 v8

Versnellingsbak

Automaat

    Neem contact op!

    Bel ons op 06-15231265, stuur een Whatsapp bericht of stuur een e-mail.