Heideveld Classics - Ford Thunderbird Convertible 1957

Ford Thunderbird Cabrio 1957

33750

De Ford Thunderbird Convertible uit 1957 is een waar icoon uit de jaren vijftig en een blijvende klassieker. Deze specifieke Ford Thunderbird Convertible is volledig intact, zonder roest en zeer uniek. Nieuw gemonteerd zijn de motor, automatische versnellingsbak, remsysteem inclusief rembekrachtiging en nieuwe banden. De auto rijdt daardoor werkelijk fantastisch.

Ford Thunderbird Convertible 1957

De Ford Thunderbird werd in 1957 geproduceerd als antwoord op de geflopte Corvette die op de markt was gebracht als racer. Met de introductie van de Thunderbird kon Ford een nieuwe, bredere doelgroep bedienen. De Thunderbird is een sportieve luxewagen die niet bedoeld was om mee te racen, maar om in alle comfort heerlijk te kunnen cruisen. Dit werd een groot succes. De Thunderbird werd aangeboden als cabriolet met een hardtop en was verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Als je op zoek bent naar een echte klassieker uit de jaren vijftig, dan is deze Ford Thunderbird Convertible uit 1957 een schot in de roos. De auto is volledig gerestaureerd en biedt een unieke rijervaring die je terugbrengt naar de tijd van rock ‘n roll, Amerikaanse diners en grote staartvinnen op auto’s. Met zijn prachtige Turquoise kleur, rembekrachtiging en automatische versnellingsbak is dit een echte eyecatcher op de weg.

De Ford Thunderbird Convertible uit 1957 is een blijvende klassieker die geliefd is bij autoliefhebbers over de hele wereld. Het is een tijdloze auto die zijn eigen unieke stijl en charme heeft behouden en nog steeds opvalt tussen de moderne auto’s op de weg. Als je op zoek bent naar een unieke rijervaring en een stukje geschiedenis op wielen, dan is deze Ford Thunderbird Convertible uit 1957 een echte must-have.

Merk

Ford

Model

Thunderbird

Jaar

1957

Kilometerstand

75842

Kleur

Turquoise

Motor

312

Versnellingsbak

Automaat

    Neem contact op!

    Bel ons op 06-15231265, stuur een Whatsapp bericht of stuur een e-mail.