Heideveld Classics - Ford Thunderbird Convertible 1957

Ford Thunderbird Cabrio 1957

Sold

Deze witte Ford Thunderbird Convertible uit 1957 is een waar icoon uit de jaren vijftig en blijft een tijdloze klassieker.

Ford Thunderbird Cabrio 1963

Dit specifieke exemplaar is een buitengewoon goed onderhouden en originele auto, voorzien van zowel een hardtop als een softtop. De auto heeft nog steeds zijn oorspronkelijke lak, wat bijdraagt aan zijn authentieke uitstraling. De klassieke lijnen en stijlvolle details van de Ford Thunderbird weerspiegelen perfect de esthetiek van de jaren vijftig. De converteerbare functie met zowel een harde als zachte kap geeft de bestuurder de mogelijkheid om het rijden aan te passen aan verschillende weersomstandigheden en persoonlijke voorkeuren.

Met een automatische transmissie biedt deze Thunderbird een soepele en moeiteloze rijervaring, terwijl de krachtige 312 motor zorgt voor opwindende prestaties. Met 245 pk onder de motorkap is deze klassieker meer dan alleen een elegante verschijning; het is een krachtige auto die de opwinding van de fifties opnieuw tot leven brengt.

Kortom, deze Ford Thunderbird Convertible uit 1957 belichaamt niet alleen de pracht van zijn tijdperk, maar blijft ook een tijdloos symbool van stijl en klasse. Met zijn combinatie van originaliteit, prestaties en design blijft deze Thunderbird een waardevol stuk autogeschiedenis.

Merk

Ford

Model

Thunderbird

Jaar

1957

Kleur

Wit

Motor

312

Versnellingsbak

Automaat

    Neem contact op!

    Bel ons op 06-15231265, stuur een Whatsapp bericht of stuur een e-mail.