Heideveld Classics - Ford Thunderbird 1956

Ford Thunderbird Cabrio 1956

Sold

Deze Ford Thunderbird Convertible uit het bouwjaar 1956 vertegenwoordigt een iconisch stukje geschiedenis uit de jaren vijftig en blijft een tijdloze klassieker.

Ford Thunderbird Cabrio 1956

Dit specifieke exemplaar is niet alleen buitengewoon goed onderhouden, maar straalt ook originaliteit uit, met zijn hardtop en een continental kit die zijn karakter benadrukken. Het feit dat deze Ford Thunderbird nog steeds gehuld is in zijn oorspronkelijke blauwe lak, draagt bij aan de authentieke uitstraling ervan.

Deze auto is uitgerust met enkele bijzondere kenmerken, waaronder rembekrachtiging voor verbeterde veiligheid en gemak. De 3-bak handgeschakelde versnelling met overdrive voegt een leuke en interactieve dimensie toe aan het rijden, waardoor de bestuurder volledige controle heeft over het schakelen.

Wat deze Thunderbird nog specialer maakt, is de toevoeging van een continental kit, die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook een vleugje vintage glamour toevoegt aan het ontwerp. De zorgvuldige bewaring van deze auto, inclusief zijn lak en unieke kenmerken, maakt het niet alleen een rijdende klassieker maar ook een bewegend kunstwerk dat de elegantie van de jaren vijftig vastlegt.

Het rijplezier dat deze Thunderbird biedt, is niet te onderschatten. De combinatie van de handgeschakelde versnelling, overdrive en het soepele rijgedrag maakt elke rit een opwindende reis terug in de tijd. Kortom, deze Ford Thunderbird Convertible uit 1956 is niet slechts een auto; het is een levendig stuk historie dat de nostalgische geest van de fifties vastlegt en koestert.

Merk

Ford

Model

Thunderbird

Jaar

1956

Kleur

Blauw

Versnellingsbak

Handgeschakelt

    Neem contact op!

    Bel ons op 06-15231265, stuur een Whatsapp bericht of stuur een e-mail.