Heideveld Classics - Ford Mustang Fastback 1967

Ford Mustang Fastback 1967

Sold

Deze rode Ford Mustang Fastback uit 1967, beroemd geworden door de film Bullitt met Steve McQueen, blijft een tijdloze Hollywood-klassieker die nostalgie oproept uit vervlogen tijden.

Ford Mustang Fastback 1967

Deze uitzonderlijk mooie originele Ford Mustang Fastback uit 1967 verkeert in topconditie. Deze auto heeft matching numbers en gedeeltelijk zijn originele lak. Het interieur is keurig onderhouden en beschikt over een tussenconsole. Op technisch gebied zijn er al aanzienlijke vernieuwingen doorgevoerd aan deze Fastback. Hij is uitgerust met een rembekrachtiger met remschijven en stuurbekrachtiging. Het dubbele uitlaatsysteem met Flowmasters is nieuw, en het GT-achterplaatje voegt een vleugje sportiviteit toe aan het uiterlijk van deze klassieke schoonheid.

Of je nu een liefhebber bent van iconische films of gewoon op zoek bent naar een prachtige Mustang, dit exemplaar heeft het allemaal. Het is een uitnodiging om de gloriedagen van Hollywood opnieuw te beleven door plaats te nemen achter het stuur van deze schitterende Ford Mustang Fastback uit 1967.

Merk

Ford

Model

Mustang

Jaar

1967

Kleur

Rood

Motor

289 v8

Versnellingsbak

Automaat

    Neem contact op!

    Bel ons op 06-15231265, stuur een Whatsapp bericht of stuur een e-mail.