Heideveld Classics - Ford Mustang Fastback 1966

Ford Mustang Fastback 1966

Sold

Deze indrukwekkende Ford Mustang Fastback uit 1966 in de kleur Silver Frost Poly verkeert in uitstekende staat en is voorzien van matching numbers.

Ford Mustang Fastback 1966

Uitgerust met een krachtige 8-cilinder 289″ motor en automatische transmissie, is deze auto voorzien van matching numbers, wat de authenticiteit benadrukt. Zowel het lakwerk als het interieur zijn keurig verzorgd en stralen in een unieke kleurcombinatie. De auto beschikt over een Nederlands kenteken.

Deze Ford Mustang Fastback is rijk uitgerust met talloze GT-opties, waaronder GT-lampen, een GT-achterplaat en GT-velgen. Bovendien zijn er diverse andere luxe functies toegevoegd, zoals stuurbekrachtiging, schijfremmen aan de voorzijde, een dubbele uitlaat, airconditioning, een rally pack, een tussenconsole en getint glas. Dit maakt de auto niet alleen een visueel aantrekkelijke klassieker, maar ook een waar genot om mee te rijden dankzij de geavanceerde functies die zijn toegevoegd.

Deze Ford Mustang vertegenwoordigt een harmonieuze mix van stijl en prestaties, met de GT-elementen die het een extra vleugje sportiviteit geven. Of je nu een liefhebber bent van klassieke auto’s of op zoek bent naar een uniek stuk autogeschiedenis, deze Mustang Fastback biedt een opmerkelijke combinatie van elegantie en kracht die de tand des tijds heeft doorstaan.

Model

Mustang

Jaar

1966

Kleur

Grijs

Motor

289 v8

Versnellingsbak

Automaat

    Neem contact op!

    Bel ons op 06-15231265, stuur een Whatsapp bericht of stuur een e-mail.