Heideveld Classics - Ford Mustang Coupe 1968

Ford Mustang Coupe 1968

Sold

Deze witte Ford Mustang uit 1968 staat bekend om zijn iconische ontwerp en legendarische prestaties, en dit specifieke exemplaar belichaamt de ware geest van deze klassieke auto. Met een handgeschakelde transmissie en een krachtige motor biedt deze Mustang een authentieke rijervaring die liefhebbers van klassieke auto’s zeker zal aanspreken.

Ford Mustang Coupe 1968

Wat deze Ford Mustang extra bijzonder maakt, is de geheel originele carrosserie. Op de bodem is zelfs de originele primer vanuit de fabriek zichtbaar, wat zeer zeldzaam is voor een klassieke auto. Dit betekent dat de auto nooit is gerestaureerd en nog steeds zijn oorspronkelijke charme behoudt. Het feit dat het de eerste lak heeft, voegt een extra laag van authenticiteit toe aan zijn karakter. Deze auto is echt een tijdscapsule die de gloriejaren van de Mustang perfect belichaamt.

Ondanks zijn leeftijd heeft deze Ford Mustang een gave bodem, wat betekent dat de structuur van de auto in uitstekende staat verkeert. Dit maakt het een ideale kandidaat voor een licht restauratieproject voor degenen die de authenticiteit van een klassieke auto willen behouden. Met een solide basis om op voort te bouwen, biedt deze Mustang eindeloze mogelijkheden voor restaurateurs om zijn glans te herstellen en hem weer in zijn oorspronkelijke glorie te herstellen. Uiteraard kan Heideveld Classics de restauratie van deze klassieker verzorgen.

Of je nu een ervaren restaurateur bent die op zoek is naar zijn volgende project of gewoon een liefhebber van klassieke auto’s die op zoek is naar een authentieke Ford Mustang, dit exemplaar heeft het allemaal. Met zijn handgeschakelde transmissie, originele carrosserie en 1e lak belichaamt deze Mustang de ware essentie van het Amerikaanse automobiel erfgoed uit de jaren ’60.

Merk

Ford

Model

Mustang

Jaar

1968

Kleur

Wit

Motor

289 v8

Versnellingsbak

Automaat

    Neem contact op!

    Bel ons op 06-15231265, stuur een Whatsapp bericht of stuur een e-mail.