Heideveld Classics - Ford Mustang Coupe 1968

Ford Mustang Coupe 1968

17450

Deze Ford Mustang coupe uit 1968 heeft een goede basis voor restauratie. De auto loopt en rijdt goed en bezit nog de originele zwarte lak. De onderhoudsboekjes inclusief originele fabriekstempels zijn aanwezig bij deze auto.

Ford Mustang Coupe 1968

Deze Ford Mustang Coupe uit 1968 is een waardevolle en zeldzame klassieker. Een echte Amerikaanse muscle car met een iconisch ontwerp en krachtige motor. Met zijn unieke combinatie van stijl en prestaties is deze Mustang Coupe een absolute must-have voor elke liefhebber van klassieke auto’s.

Deze specifieke Mustang Coupe bevat nog de originele eerste zwarte lak en heeft een rood interieur dat perfect bij elkaar past. De auto is uitgerust met stuurbekrachtiging en heeft een handgeschakelde transmissie waardoor rijden in deze klassieker puur genieten is. Onder de motorkap van deze Ford Mustang ligt een 289 V8 motor, die zorgt voor krachtige prestaties en een onvergetelijk geluid. Met een vermogen van 200 pk en een koppel van 289 lb-ft is deze klassieke muscle car in staat om indrukwekkende snelheden te bereiken. De 289 V8 motor is een zeer populaire en betrouwbare motor onder liefhebbers van klassieke auto’s.

Bij deze Ford Mustang Coupe zijn alle originele onderhoudsboekjes en fabrieksstempels aanwezig. Dit betekent dat de geschiedenis van de auto volledig bekend is. Bovendien zorgt de aanwezigheid van deze documentatie ervoor dat de waarde van de auto wordt verhoogd. Deze klassieke auto is een restauratie auto en daardoor zeer geschikt voor de handige doe-het-zelver. Indien gewenst kan deze Ford Mustang coupe (deels) voor u gerestaureerd en helemaal rijklaar gemaakt worden. Eenmaal gerestaureerd is deze Mustang Coupe een echte blikvanger.

Merk

Ford

Model

Mustang

Jaar

1968

Kilometerstand

65412

Kleur

Zwart

Motor

289 v8

Versnellingsbak

Handgeschakelt

    Neem contact op!

    Bel ons op 06-15231265, stuur een Whatsapp bericht of stuur een e-mail.