Heideveld Classics - Ford Mustang Coupe 1967

Ford Mustang Coupe 1967

Sold

Deze Ford Mustang coupe uit 1967 is een buitengewoon exemplaar met een uitzonderlijk luxe uitstraling, gehuld in de originele kleur Sauterne Gold en aangevuld met een scala aan opties.

Ford Mustang Coupe 1967

Het dashboard is verfraaid met aluminium bekleding, wat bijdraagt aan de premium uitstraling van deze Mustang. Het Deluxe 2-kleurige interieur, samen met een stijlvolle tussenconsole, voegt een extra laag van verfijning toe aan het geheel.

Op het technische vlak verkeert deze Ford Mustang in uitstekende staat. Voorzien van remschijven met rembekrachtiging, een fabrieksoptie die de rijervaring verbetert. Daarnaast beschikt deze auto over stuurbekrachtiging en een airconditioning installatie, waardoor comfortabel cruisen een vanzelfsprekendheid is.

Deze auto is niet alleen technisch solide, maar toont ook trots zijn diverse extra sierlijsten, die oorspronkelijk als optioneel werden aangeboden. De GT-motorkap met geïntegreerde richtingaanwijzers is een opvallende toevoeging die deze Mustang extra bijzonder maakt. Het lakwerk is van onberispelijke kwaliteit, met een strakke afwerking die de esthetiek van de auto tot een waar kunstwerk maakt. Kortom, deze Ford Mustang belichaamt niet alleen de krachtige prestaties waar het merk bekend om staat, maar ook een onmiskenbare stijl die hem onderscheidt van de rest.

Merk

Ford

Model

Mustang

Jaar

1967

Kleur

Groen

Motor

289 v8

Versnellingsbak

Automaat

    Neem contact op!

    Bel ons op 06-15231265, stuur een Whatsapp bericht of stuur een e-mail.