Heideveld Classics - Ford Mustang Coupe 1967

Ford Mustang Coupe 1967

Sold

Deze Ford Mustang Coupe uit 1967 die hier wordt aangeboden, is werkelijk een unieke kans. Het is een auto in onberispelijke staat waar nog nooit aan gelast is.

Ford Mustang Coupe 1967

Deze specifieke Ford Mustang Coupe uit 1967 is geïmporteerd uit de Verenigde Staten, vertoont uitstekende prestaties en heeft het extra voordeel van stuurbekrachtiging, een zeldzaamheid voor een 6-cilinder Ford Mustang Coupe. De recente vervanging van de banden draagt bij aan de algehele kwaliteit van deze wagen.

Wat deze Mustang onderscheidt, is de volledig originele staat, zonder enige laswerkzaamheden. Dit draagt bij aan de authenticiteit van de auto, waarbij het oorspronkelijke karakter behouden blijft. De import uit de Verenigde Staten voegt een extra dimensie toe aan de geschiedenis van deze Mustang, en de algehele prestaties weerspiegelen de reputatie van de Ford Mustang als een iconische muscle car.

Kortom, deze Ford Mustang Coupe uit 1967 is niet zomaar een klassieke auto; het is een opmerkelijke vondst voor liefhebbers en verzamelaars. De onaangetaste staat en de toevoeging van stuurbekrachtiging maken het tot een opvallende keuze onder vintage Mustangs. Of je nu de historische betekenis waardeert of geniet van het rijden in een goed onderhouden klassieker, deze Ford Mustang Coupe uit 1967 biedt een werkelijk unieke ervaring.

Merk

Ford

Model

Mustang

Jaar

1967

Kleur

Bruin

Motor

289 v8

Versnellingsbak

Automaat

    Neem contact op!

    Bel ons op 06-15231265, stuur een Whatsapp bericht of stuur een e-mail.