Heideveld Classics - Ford Mustang Coupe 1966

Ford Mustang Coupe 1966

Sold

Maak kennis met deze iconische Ford Mustang Coupe van 1966, een waar juweeltje in de wereld van klassieke auto’s. Deze vintage schoonheid is gehuld in een betoverende rode kleur Vintage burgundy, die een gevoel van nostalgie en tijdloze elegantie oproept.

Ford Mustang Coupe 1966

Onder de motorkap herbergt deze Ford Mustang Coupe een krachtige V8-motor gekoppeld aan een automatische transmissie, wat zorgt voor een opwindende rijervaring waar liefhebbers naar verlangen. Of je nu over de open weg scheurt of door de stad navigeert, deze Mustang trekt moeiteloos de aandacht met zijn indrukwekkende prestaties.

Het gemak wordt verder vergroot door de handige functies die elke rit tot een genot maken. Uitgerust met stuurbekrachtiging en rembekrachtiging, wordt manoeuvreren door nauwe bochten en soepel stoppen moeiteloos, waardoor een comfortabele en plezierige rit gegarandeerd is.

Het kenmerkende geluid van het dubbele uitlaatsysteem versterkt verder de legendarische aantrekkingskracht van deze Mustang, en biedt een symfonie van geluid die de zintuigen prikkelt en de geest van klassieke Amerikaanse muscle cars oproept.

Wat deze Ford Mustang Coupe echt onderscheidt, is zijn onberispelijke staat, met zorgvuldig behoud van zijn oorspronkelijke charme en karakter. Geïmporteerd uit de Verenigde Staten, is deze Mustang een eerbetoon aan het tijdloze vakmanschap en de blijvende erfenis van Fords iconische ponyauto.

Of je nu een doorgewinterde verzamelaar bent of een gepassioneerde liefhebber, deze Ford Mustang Coupe zal zeker je hart veroveren. Met zijn vintage burgundy rode exterieur, V8-power en hoogwaardige functies zoals stuurbekrachtiging en rembekrachtiging, belichaamt hij de essentie van Amerikaanse auto-excellentie.

Mis je kans niet om een stukje autogeschiedenis in handen te krijgen. Neem vandaag nog contact met ons op om zelf de sensatie te ervaren van het rijden in deze klassieke Ford Mustang Coupe

Merk

Ford

Model

Mustang

Jaar

1966

Kleur

Rood

Motor

289 v8

Versnellingsbak

Automaat

    Neem contact op!

    Bel ons op 06-15231265, stuur een Whatsapp bericht of stuur een e-mail.