Heideveld Classics - Ford Mustang Coupe 1966

Ford Mustang Coupe 1966

19500

Deze Ford Mustang Coupe uit 1966 is nog een echt auto zo wij dat noemen. Deze auto loopt en rijdt zeer goed, het interieur en een aantal onderdelen zijn vernieuwd daardoor heeft deze Mustang een mooie basisconditie.

Ford Mustang Coupe 1966

Deze Ford Mustang coupé uit 1966 belichaamt echt de klassieke autoglorie. Uitgerust met een 289″ motor en een automatische transmissie, vertoont deze Ford Mustang uitstekende prestaties op zowel motorisch als rijtechnisch vlak. Het interieur is recent vernieuwd, wat bijdraagt aan het algehele comfort van de wagen. Diverse onderdelen zijn al vervangen, wat resulteert in een solide basisconditie. Het lakwerk, in de kleur Vintage Burgundy, is echter aan vernieuwing toe.

Heideveld Classics biedt de mogelijkheid om dit eventueel voor u te verzorgen, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen dit zelf te doen. De prijs-kwaliteitverhouding van deze auto is zeer gunstig, waardoor de kosten voor een nieuw lakwerk nog steeds een waardevolle investering zijn in het licht van zowel de huidige marktwaarde als de toekomstige waarde van dit voertuig.

Merk

Ford

Model

Mustang

Jaar

1966

Kilometerstand

56412

Kleur

Roodbruin

Motor

289 v8

Versnellingsbak

Automaat

    Neem contact op!

    Bel ons op 06-15231265, stuur een Whatsapp bericht of stuur een e-mail.