Heideveld Classics - Ford Mustang Coupe 1966

Ford Mustang Coupe 1966

Sold

Deze prachtige blauwe Ford Mustang Coupe uit 1966 verkeert in uitstekende staat, zowel qua prestaties als uiterlijk.

Ford Mustang Coupe 1966

Het hart van deze Mustang, de A-code V8-motor, loopt soepel en krachtig, wat zorgt voor een plezierige rijervaring. De carrosserie van de auto is goed onderhouden, en het nieuwe pony-interieur voegt een frisse en smaakvolle uitstraling toe aan het geheel.

De lak van de Mustang is in topconditie, wat de esthetische aantrekkingskracht van deze klassieker verder versterkt. Deze Ford Mustang is voorzien van diverse opties die het rijplezier en de uitstraling vergroten. Het roestvrijstalen dubbele uitlaatsysteem, de rembekrachtiging met remschijven, de GT-achterplaat en de stuurbekrachtiging dragen allemaal bij aan de authentieke charme van deze klassieke auto.

Deze Ford Mustang is meer dan alleen een historisch voertuig; het is een zorgvuldig onderhouden stuk autogeschiedenis. Talrijke onderdelen van de auto zijn vernieuwd, wat niet alleen de betrouwbaarheid verhoogt, maar ook de algemene staat en waarde van de auto behoudt. Van het krachtige motorgeluid tot de verfijnde interieurdetails, deze Ford Mustang Coupe belichaamt de tijdloze elegantie en de rauwe kracht van Amerikaanse muscle cars uit de jaren ’60.

Kortom, deze Ford Mustang Coupe uit 1966 is niet alleen een blikvanger op de weg, maar ook een eerbetoon aan de glorie van het verleden, met moderne prestaties en betrouwbaarheid.

Merk

Ford

Model

Mustang

Jaar

1966

Kleur

Blauw

Motor

289 v8

Versnellingsbak

Automaat

    Neem contact op!

    Bel ons op 06-15231265, stuur een Whatsapp bericht of stuur een e-mail.