Heideveld Classics - Ford Mustang Coupe 1964

Ford Mustang Coupe 1964

Sold

Deze Ford Mustang Coupe uit 1964 in de kleur Tahoe Turquoise is een uniek exemplaar dat teruggaat naar het begin van de Mustang-legende. Dit specifieke model maakt deel uit van de voorserie die halverwege 1964 werd geproduceerd en slechts drie maanden in productie was. Met zijn karakteristieke kleur en zeldzaamheid heeft deze Mustang een bijzondere plaats in de geschiedenis van dit iconische model.

Ford Mustang Coupe 1964

Onder de motorkap huist een krachtige 260 V8-motor, waardoor deze Mustang niet alleen een lust voor het oog is, maar ook een plezier om mee te rijden. De automatische transmissie, stuurbekrachtiging en remschijven dragen bij aan een soepele en comfortabele rijervaring. De toevoeging van airconditioning maakt deze Mustang geschikt voor alle weersomstandigheden, wat een luxe was in die tijd.

Deze Mustang is een volledig uitgeruste auto met puntgave details, waaronder een dubbele uitlaat die het kenmerkende geluid van de Mustang benadrukt. Vol met opties is deze Mustang een waar genot voor liefhebbers van klassieke auto’s en autoliefhebbers in het algemeen.

Het enige aspect dat aandacht behoeft, is de lak. Begrijpelijk, gezien de leeftijd van de auto. Met de juiste zorg en restauratie kan deze Mustang echter niet alleen zijn oorspronkelijke glorie herwinnen, maar ook schitteren als een uniek stuk autokunst.

Kortom, deze Ford Mustang Coupe uit 1964 is niet alleen een voertuig; het is een tijdscapsule die ons terugbrengt naar de begindagen van de Mustang-legacy. Zijn zeldzaamheid, gecombineerd met zijn indrukwekkende specificaties, maakt het tot een waardevol bezit voor diegenen die de geschiedenis van de Amerikaanse autowereld koesteren.

Merk

Ford

Model

Mustang

Jaar

1964

Kleur

Turquoise

Motor

260 V8

Versnellingsbak

Automaat

    Neem contact op!

    Bel ons op 06-15231265, stuur een Whatsapp bericht of stuur een e-mail.