Heideveld Classics - Ford Mustang Convertible 1968

Ford Mustang Cabrio 1968

Sold

Deze Ford Mustang Cabrio uit 1968 is een iconische vertegenwoordiger van het Amerikaanse auto-erfgoed. Dit specifieke exemplaar pronkt met een verleidelijke groene lak die de aandacht trekt en de nostalgische geest van de jaren ’60 oproept. Met zijn kenmerkende vormgeving en tijdloze elegantie is deze Mustang een waardevolle aanwinst voor elke liefhebber van klassieke auto’s.

Ford Mustang Convertible 1968

Wat deze Ford Mustang Cabrio nog specialer maakt, is dat het matching numbers heeft, wat betekent dat de motor, transmissie en andere belangrijke onderdelen origineel zijn en overeenkomen met de gegevens van de fabriek. Dit geeft een extra laag van authenticiteit en waarde aan de auto.

Onder de motorkap huist een krachtige V8-motor, gekoppeld aan een soepele automatische transmissie, waardoor deze Mustang een genot is om in te rijden. Met stuurbekrachtiging wordt het manoeuvreren door bochten moeiteloos en plezierig, terwijl de aanwezigheid van een tussenconsole bijdraagt aan het comfort en de functionaliteit van het interieur.

Een ander hoogtepunt van deze Ford Mustang Cabrio is de elektrische witte kap, die moeiteloos opent en sluit, waardoor het gemakkelijk is om van open naar gesloten rijden te schakelen, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Hoewel deze auto over het algemeen in goede staat verkeert, zijn er enkele verbeterpuntjes die aandacht verdienen. Kleine cosmetische verbeteringen kunnen worden aangebracht om de algehele uitstraling te verfijnen en te verfraaien, maar dit doet niets af aan de algehele charme en aantrekkingskracht van deze nette klassieker.

Kortom, deze Ford Mustang Cabrio uit 1968 is een prachtige auto met veel karakter en potentieel. Met zijn opvallende groene kleur, matching numbers, V8-kracht, en comfortabele functies, is het een tijdloze klassieker die zeker indruk zal maken, waar je ook rijdt.

Merk

Ford

Model

Mustang

Jaar

1968

Kleur

Groen

Motor

289 v8

Versnellingsbak

Automaat

    Neem contact op!

    Bel ons op 06-15231265, stuur een Whatsapp bericht of stuur een e-mail.