Heideveld Classics - Ford Mustang Convertible 1968

Ford Mustang cabrio 1968

Sold

Deze Ford Mustang cabriolet uit 1968 is een klassieke belichaming van Amerikaanse auto-excellentie, en dit specifieke model in kwestie voegt daar een vleugje zeldzaamheid en flamboyantie aan toe. Deze specifieke Mustang, gehuld in een unieke roze ‘passionate pink / hot pink’ kleur, valt zelfs op in de wereld van klassieke auto’s. De zeldzaamheid van deze rainbow color variant ligt in het feit dat er slechts 284 exemplaren zijn geproduceerd in deze onderscheidende kleur.

Ford Mustang cabrio 1968

Onder de motorkap pronkt deze Mustang met een V8-motor, die de iconische en krachtige prestaties levert waar de Mustang om wordt gevierd. De automatische versnellingsbak en stuurbekrachtiging verbeteren de rijervaring, waardoor het een genot is om over de open wegen te navigeren.

Bij het instappen word je begroet met een wit interieur, wat een scherp en klassiek contrast biedt met de levendige buitenkant. Het elektrisch bedienbare cabriodak voegt een element van gemak en een gevoel van vrijheid in de open lucht toe aan de rijervaring.

De auto rijdt goed, wel is het vermeldenswaardig dat het onderstel gedeeltelijk is vernieuwd, waardoor een solide basis ontstaat voor potentieel restauratiewerk. Het interieur en de kap, die aandacht nodig hebben, kunnen vakkundig worden afgehandeld door Heideveld Classics.

Belangrijk is dat deze Ford Mustang kan worden geleverd met een Nederlands of Duits kenteken.

Samengevat is deze Ford Mustang cabriolet uit 1968 meer dan alleen een auto; het is een statement. Zijn zeldzame ‘passionate pink’ kleur, in combinatie met de klassieke Mustang-kenmerken, maakt het een uniek en verzamelbaar stuk autogeschiedenis.

Merk

Ford

Model

Mustang

Jaar

1968

Motor

289 v8

Versnellingsbak

Automaat

    Neem contact op!

    Bel ons op 06-15231265, stuur een Whatsapp bericht of stuur een e-mail.