Heideveld Classics - Ford Mustang Convertible 1968

Ford Mustang Cabrio 1968

Sold

Deze witte Ford Mustang Cabrio uit 1968 is er eentje om zo mee weg te rijden. Deze auto rijdt subliem en heeft een gereviseerde motor, gereviseerde automaatbak en gereviseerde remmen. De schokbrekers, tank en het uitlaatstysteem van deze Ford Mustang zijn vernieuwd.

Ford Mustang Cabrio 1968

Deze roomwitte Ford Mustang cabrio uit 1968 is niet alleen krachtig, maar ook uitzonderlijk goed uitgerust. Met stuurbekrachtiging, airconditioning en een elektrische kap wordt comfort moeiteloos gecombineerd met klassieke stijl. De aanwezigheid van een tussenconsole draagt bij aan het gemak en de functionaliteit van het interieur.

De lak van de wagen verkeert nog steeds in uitstekende staat, met slechts minimale gebruikerssporen die getuigen van zijn historie. Het interieur is evenzeer bewonderenswaardig, met een nette uitstraling die getuigt van zorgvuldig onderhoud.

En nu voor het bijzondere aspect – deze Ford Mustang cabrio uit 1968 heeft een onmiskenbare charme en is een waar genot om in te rijden. Met zijn gereviseerde onderdelen en goed onderhouden uiterlijk biedt deze klassieke auto niet alleen een opvallende aanwezigheid op de weg, maar ook een authentieke ervaring die de tijd trotseert.

Merk

Ford

Model

Mustang

Jaar

1968

Kleur

Wit

Motor

289 v8

Versnellingsbak

Automaat

    Neem contact op!

    Bel ons op 06-15231265, stuur een Whatsapp bericht of stuur een e-mail.