Heideveld Classics - Ford Mustang Convertible 1965

Ford Mustang Cabrio 1965

Sold

Deze prachtige blauwe Ford Mustang Cabrio uit 1965 is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook een uitstekende rijervaring. Als klassieke auto hebben we deze Mustang geïmporteerd uit de Verenigde Staten, en we hebben de volledige geschiedenis ervan sinds de import naar Nederland.

Ford Mustang Cabrio 1965

Wat deze Ford Mustang Cabrio 1965 nog specialer maakt, is dat hij al een Nederlands kenteken heeft, wat betekent dat u morgen al de trotse eigenaar kunt zijn. De opties op deze Mustang Cabrio omvatten onder andere een pony interieur, dubbele uitlaat en rembekrachtiging.

Een van de belangrijke verbeteringen die we hebben aangebracht, is de revisie van de automatische transmissie. Hierdoor schakelt deze Mustang soepel en zorgt hij voor een zorgeloze rit. Dit is een auto die echt in topconditie verkeert, klaar om de open weg te verkennen met zijn kenmerkende stijl en kracht.

De Ford Mustang, een icoon onder de Amerikaanse auto’s, blijft geliefd bij autoliefhebbers over de hele wereld. Of u nu de opvallende carrosserie, het brullende geluid van de V8-motor of het open rijden in een cabriolet waardeert, deze Mustang heeft het allemaal. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over deze prachtige Ford Mustang Cabrio uit 1965.

Merk

Ford

Model

Mustang

Jaar

1965

Kleur

Blauw

Motor

289 v8

Versnellingsbak

Automaat

    Neem contact op!

    Bel ons op 06-15231265, stuur een Whatsapp bericht of stuur een e-mail.