Heideveld Classics - Datsun Fairlady 160 Roadster SPL311 1969

Datsun Fairlady 160 Roadster SPL311 1969

Sold

Heideveld Classics biedt momenteel een unieke Datsun Fairlady Roadster uit 1969 te koop aan. Dit is geen gewone sportwagen; het heeft indrukwekkende prestaties en onderscheidende kenmerken die het uniek maken. De verhoogde motorkap, verzonken koplampen en gestapelde achterlichten behoren tot enkele van de unieke kenmerken. Deze auto verkeert in uitzonderlijke staat, met een onberispelijke carrosserie zonder enige tekenen van roest eronder, en hij rijdt prachtig.

Datsun Fairlady 160 Roadster SPL311 1969

De Datsun Fairlady Roadster uit 1969 is niet zomaar een klassieke auto; het is een eerbetoon aan autodesign en techniek uit die tijd. Zijn gestroomlijnde ontwerp, gecombineerd met indrukwekkende prestatiekenmerken, maakt hem opvallend in de wereld van vintage auto’s.

Het exterieurontwerp van deze Datsun Fairlady weerspiegelt perfect de esthetiek van sportauto’s uit het einde van de jaren zestig en het begin van de jaren zeventig. De verhoogde motorkap draagt bij aan zijn onderscheidende uiterlijk en verbetert mogelijk de aerodynamica. De verzonken koplampen creëren een unieke voorkant, en de gestapelde achterlichten aan de achterzijde geven hem een gedenkwaardige en tijdloze uitstraling.

De Datsun Fairlady Roadster wordt geleverd met een apart ladderchassis, onafhankelijke voorwielophanging, een starre achteras met bladveren en een 4-traps versnellingsbak met synchromesh op alle versnellingen, ontworpen door Porsche. Opmerkelijk is dat deze Datsun Fairlady is uitgerust met schijfremmen aan de voorkant, destijds een geavanceerde functie, die zorgt voor effectieve en betrouwbare remkracht. De trommelremmen achter vullen het algehele remsysteem aan.

Deze Datsun Fairlady Roadster is een opmerkelijke vintage sportwagen. De combinatie van een opvallend ontwerp, goed doordachte techniek en fantastische staat maakt het een unieke kans voor verzamelaars en autoliefhebbers. Dit is niet zomaar een auto; het is een stukje autogeschiedenis dat nog steeds de essentie vastlegt van een tijdperk van elegantie en prestaties. Mis niet de kans om deze buitengewone Datsun Fairlady Roadster te bezitten en de opwinding te ervaren van het rijden in een klassieke sportwagen die de tand des tijds heeft doorstaan.

Merk

Datsun

Model

Fairlady Roadster

Jaar

1969

Kleur

Grijs

Motor

1600cc

Versnellingsbak

Handgeschakelt

    Neem contact op!

    Bel ons op 06-15231265, stuur een Whatsapp bericht of stuur een e-mail.