Heideveld Classics - DAF 55 1973

Daf 55 1973

Sold

Deze DAF 55 uit 1973 is een tijdloze klassieker die nog steeds de harten van autoliefhebbers verovert. Met zijn karakteristieke groene lak en ongelooflijk lage kilometerstand, is dit exemplaar een ware schat voor degenen die de pracht van een klassieke auto waarderen.

DAF 55 1973

Wat deze DAF 55 echt bijzonder maakt, is dat hij nog steeds zijn eerste lak draagt. Dit betekent dat de verf die in 1973 op de carrosserie is aangebracht, nog steeds in uitstekende staat verkeert, wat getuigt van de zorgvuldige behandeling die deze auto heeft gekregen. Op 50-jarige leeftijd ziet deze auto er nog steeds schitterend uit en heeft hij die charmante retro-uitstraling die zo gewaardeerd wordt.

Onder de motorkap van de DAF 55 ligt een 1100 cc motor, wat voor die tijd een respectabel vermogen bood. Deze motor heeft een soepele krachtontplooiing en maakt de auto plezierig om mee te rijden.

De DAF 55 vertegenwoordigt een stukje autogeschiedenis dat nog steeds tot de verbeelding spreekt. Met zijn groene carrosserie, bescheiden kilometerstand en de wetenschap dat hij al een halve eeuw meegaat, is deze auto een unieke vondst voor liefhebbers van klassieke voertuigen. Het is een eerbetoon aan de tijdloze stijl en het vakmanschap van DAF, en het feit dat hij nog steeds op de weg is, is een bewijs van zijn duurzaamheid en de liefde van zijn eigenaren.

Merk

DAF

Model

55

Jaar

1973

Kleur

Groen

Motor

1100cc

Versnellingsbak

Handgeschakelt

    Neem contact op!

    Bel ons op 06-15231265, stuur een Whatsapp bericht of stuur een e-mail.