Heideveld Classics - Citroën BX 1990

Citroën BX 1990

2950

Ontdek deze prachtige witte Citroën BX uit 1990, een tijdloze klassieker die perfect geschikt is voor liefhebbers van Franse auto’s en vintage voertuigen. Deze handgeschakelde Citroën BX met een 5-versnellingsbak combineert nostalgische charme met betrouwbaarheid en rijcomfort.

Citroën BX 1990

Uitmuntend Rijcomfort met Luxe Interieur

Stap in het luxe, donkere interieur van deze Citroën BX en ervaar het comfort en de elegantie die dit model te bieden heeft. Het zorgvuldig onderhouden interieur straalt klasse uit en zorgt voor een aangename rijervaring, zowel voor korte ritten als lange reizen.

Mechanisch Perfect Onderhouden

Deze Citroën BX is niet alleen een lust voor het oog, maar ook mechanisch in uitstekende staat. De nieuwe distributieriem zorgt ervoor dat u zorgeloos de weg op kunt, wetende dat uw motor optimaal presteert. Deze investering in onderhoud garandeert de duurzaamheid en betrouwbaarheid van uw voertuig.

Nieuwe APK bij Levering

Om u volledige gemoedsrust te bieden, wordt deze Citroën BX geleverd met een nieuwe APK. Dit betekent dat de auto grondig is gecontroleerd en voldoet aan alle wettelijke eisen, waardoor u veilig en zonder zorgen de weg op kunt.

Waarom Kiezen voor deze Citroën BX?

Deze Citroën BX uit 1990 biedt de perfecte combinatie van vintage charme en moderne betrouwbaarheid. De handgeschakelde versnellingsbak met 5 versnellingen zorgt voor een dynamische rijervaring, terwijl het luxe, donkere interieur een gevoel van verfijning en comfort biedt. Met de recent vervangen distributieriem en de nieuwe APK kunt u met vertrouwen en stijl de weg op.

Mis deze kans niet om eigenaar te worden van deze iconische Citroën BX. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en een proefrit!

Merk

Citroën

Model

BX

Jaar

1990

Kleur

Wit

Versnellingsbak

Handgeschakelt

    Neem contact op!

    Bel ons op 06-15231265, stuur een Whatsapp bericht of stuur een e-mail.