Heideveld Classics - Audi 80 CL 1983

Audi 80 CL 1983

Sold

Deze Audi 80 CL uit 1983 is een prachtig staaltje van Duitse ingenieurskunst en vormt een tijdloze herinnering aan het rijke erfgoed van Audi. Deze bijzondere auto bevindt zich in uitstekende staat, en het is duidelijk dat deze met veel zorg en aandacht is behandeld gedurende zijn lange geschiedenis. Zijn diepzwarte lak straalt als nieuw, wat aantoont dat deze auto altijd binnen heeft gestaan en beschermd is tegen de elementen.

Audi 80 CL 1983

Wanneer je achter het stuur van deze Audi 80 CL kruipt, voel je meteen de tijdloze elegantie en de aandacht voor detail die Audi in zijn ontwerpen steekt. Met een soepele 1600 cc motor gekoppeld aan een handgeschakelde vierversnellingsbak, levert deze auto solide prestaties en een uitzonderlijke rijervaring. Het vermogen is perfect in balans met het gewicht, wat resulteert in een uitstekende wegligging en wendbaarheid.

De Audi 80 CL uit 1983 is een uitstekend voorbeeld van het vakmanschap dat Audi legendarisch heeft gemaakt. Het interieur is net zo indrukwekkend als het exterieur, met aandacht voor comfort en functionaliteit. De stoelen bieden ondersteuning en comfort, zelfs tijdens langere ritten.

Deze auto belichaamt een tijd waarin auto’s werden gebouwd om lang mee te gaan en een tijdloze aantrekkingskracht hadden. Hij vertegenwoordigt het erfgoed van Audi en is een herinnering aan een tijdperk waarin autodesign en techniek hand in hand gingen.

Of je nu een autoliefhebber bent die op zoek is naar een klassieke auto om te koesteren of gewoon op zoek bent naar een betrouwbaar vervoermiddel met een vleugje nostalgie, deze Audi 80 CL uit 1983 is een voertuig dat aan al deze behoeften voldoet. Het is een waar eerbetoon aan de auto-industrie van de jaren 80 en aan de tijdloze klasse van Audi.

Merk

Audi

Model

80

Jaar

1983

Kleur

Zwart

Motor

1600cc

Versnellingsbak

Handgeschakelt

    Neem contact op!

    Bel ons op 06-15231265, stuur een Whatsapp bericht of stuur een e-mail.