Buick Wildcat Convertible 1964

Deze Buick Wildcat Convertible uit 1964 is een bijzondere amerikaanse klassieker die niet in grote aantallen meer te vinden is. De Wildcat is destijds op de markt gebracht als een betaalbare tegenhanger van bijv. de Cadillac, maar heeft wel de elegante belijning en het comfort van de amerikaanse klassiekers uit die tijd. Ook op de techniek werd niet bezuinigd en onze Buick Wildcat heeft gewoon een 455" motor. Een genot om in te rijden.

Heideveld Classics biedt nu deze witte Buick Wildcat Convertible uit 1964 aan, die nog in zeer nette staat verkeert. Een geheel gave auto met een 455" motor, automaat, rem- en stuurbekrachtiging, airco en elektrische ramen. Het interieur en het chroomwerk ziet er fantastisch uit.

Deze Buick Wildcat is jaren geleden al door ons uit de USA geïmporteerd en de nederlandse historie van deze auto is bekend. De vorige eigenaar heeft inmiddels deze Wildcat ingeruild voor een andere klassieker en wij kunnen deze auto daarom opnieuw aanbieden. De auto heeft al een nederlands kenteken en kan met nieuwe APK afgeleverd worden.

Wij bieden deze auto nu opnieuw aan tegen een mooie betaalbare prijs. Nieuwsgierig geworden? Bel dan nu 06-15231265 voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezichtiging in onze showroom. Geheel vrijblijvend uiteraard.

 

Productie aantal22893
Kleur Wit
VersnellingAutomaat
Prijs€ 24.850
Buick Wildcat Convertible 1964