Restauratie

Wij adviseren over het algemeen om de auto weer zoveel mogelijk in originele staat te restaureren en daarbij bijvoorbeeld niet op het spuitwerk te beknibbelen. U ziet dit in de waarde van uw auto terug, als u bijvoorbeeld later besluit deze te willen verkopen. Bovendien zal een liefhebber van uw automerk het meteen opvallen of de auto wel of niet in originele staat gerestaureerd is.Ook voor deel restaratie is bij ons mogelijk .Alles is mogelijk in overleg

Restauratieverslag van een originele Ford Mustang Convertible 1965

Deze Ford Mustang Convertible uit 1965 wordt door ons geheel afgebouwd. Deze auto is nieuw geleverd in Nederland, het kenteken is afgegeven op 7-5-1965. Opties van deze Ford Mustang Convertible zijn onder andere: rembekrachtiging, elektrische kap, blauw-wit Pony interieur en GT velgen.

Restauratieverslag van een Ford Mustang Fastback 1967

Restauratieverslag van de fabuleuze Hudson Hornet 1952

Restauratieverslag van een Ford Mustang 1967

Deze zwarte Mustang 1967 was oorspronkelijk rood. Voor de nieuwe eigenaar wordt de auto eerst helemaal gestript, wordt alle roestschade hersteld en wordt de auto vervolgens gestraald. Daarna wordt de auto gespoten in een blauwe kleur, en wordt er een zwart skai dak gemonteerd. Tenslotte wordt het oorspronkelijke interieur, deels vernieuwd, weer gemonteerd.