Heideveld Classic Cars Zwolle

Heideveld Classics is hét adres voor inkoop en verkoop van klassieke auto’s en oldtimers. Heideveld Classics is met name gespecialiseerd in de Ford Mustang klassiekers uit de bouwjaren 1964, 1965, 1966, 1967 en 1968, Porsche 911, 912 en 914 uit de 60-er en 70-er jaren en verschillende modellen Volkswagen. Daarnaast hebben wij ook regelmatig andere classic cars in onze collectie. Klassieke auto’s kunnen met Nederlands kenteken of met een TÜV keuring geleverd worden.

Heideveld Classics is een kleinschalig bedrijf waarbij prijs en kwaliteit van onze oldtimers hoog in het vaandel staan. Bij ons geen gelikte showroom met verkopers in pak, maar gewoon rechtstreeks contact met eigenaar Harry Heideveld.

Sinds de oprichting in het jaar 2000 is het bedrijf uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met een goede reputatie. Naast onze vaste Nederlandse klanten weet men Heideveld Classics ook in het buitenland te vinden en exporteren wij onze classic cars wereldwijd. Niet vreemd, want onze prijs/kwaliteit verhouding is altijd goed door een goede inkoop met inspectie ter plaatse in de USA. Hierdoor kopen wij alleen de oldtimers in, die in een goede (basis)conditie verkeren.

Heideveld Classics werkt transparant door uitgebreid de conditie van de auto met de klant te bespreken en vooraf duidelijke prijsafspraken te maken over werkzaamheden.

Bel 06-15231265 voor een vrijblijvende afspraak in onze showroom om onze collectie classics cars te kunnen bekijken.

Heideveld Classic Cars Oldtimers
Heideveld Classic Cars Oldtimers
Heideveld Classic Cars Oldtimers
Heideveld Classic Cars Oldtimers